29 nov 2020

Challenge, dare to believe

Op zondagmiddag 29 november om 16.00 uur organiseert de Lichtkring een gave Challenge voor jongeren. Het wordt een viering met eigentijdse praise en popmuziek door een kleine band, een korte overdenking en een spel. Dit alles met als thema ‘Challenge, dare to believe!’. Want wat een uitdaging is het om te geloven als jongere in 2020! Hoe uit je je geloof? Voor welke extra uitdagingen sta je nu als mens en als christen met alle beperkingen door corona? Door de coronamaatregelen kan er helaas maar een kleine groep jongeren in de Lichtkring aanwezig zijn, maar er zullen in andere kerken groepen jongeren zijn die op afstand meevieren en waar we digitaal contact mee hopen te hebben. En ook thuis kun je met je gezin of een vriend(in) meedoen. De dienst is namelijk te volgen via KerkTV (www.kerkomroep.nl en dan zoeken op Lichtkring). Als je vooraf aangeeft dat je mee wilt doen, zorgen we dat je de speluitleg van ons ontvangt. Er zijn een aantal momenten waarop je ook vanuit huis actief met ons mee kunt doen. Na afloop organiseren we een zoomsessie om met elkaar en met ds. Anne-Marie van Briemen na te praten over het thema. Ga jij de uitdaging aan? Tot dan!

Jannes, Jelle, Vera, Esther, Tirza, Floris, Wouter, Anne-Marie, Jurjen, Ruth en Marjan

Aanmelden of meer informatie? Mail naar: kukler01@hetnet.nl

dagen