Datum

05 jun 2022
Expired!

Tijd

10:30

Zomerdienst aan het Meer

Op zondag 5 juni – Eerste Pinksterdag – wordt in Alphen aan den Rijn weer de Zomerdienst aan het Meer gehouden. Wie er eerder was, zal het niet vergeten zijn: met duizenden mensen samen een openluchtdienst beleven. Wat een ervaring! Er zijn musici en sprekers van naam, onder wie Dwight Dissels (bekend van The Passion) en Gor Khatchikyan. Hij werd tijdens de coronapandemie als spoedeisendehulparts bekend door zijn vlogs in het programma Frontberichten en door optredens in talkshows. Maar daarnaast is hij ook spreker. We zijn benieuwd naar wat hij met ons gaat delen.

Ook de Droominee is terug. Deze taalvirtuoos wist in 2019 veel bezoekers te verwonderen met zijn ‘spoken word performance’ en komt terug om ook deze editie op ritmische wijze een bijdrage te leveren.

Diverse kerken uit Alphen aan den Rijn en omgeving nemen deel in de organisatie. Ds. Sara de Vries (Adventskerk) en ds. Marco Wittenberg (Baptistengemeente Alphen aan den Rijn-Noord/BapNoord) zijn voorgangers. Een live band maakt het geheel compleet!

Een feest waar iedereen welkom is die zich christen voelt of noemt. Een feest voor iedereen die gewoon wil ervaren hoe het is om in de open lucht samen met zoveel anderen God te loven en te prijzen. (Bron: Facebookpagina Zomerdienst aan het Meer).

Festivalterrein Zomerspektakel. Inloop vanaf 10.00 uur.

Tags

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *