Datum

29 okt 2023
Expired!

Tijd

19:00

Zangdienst met Oosterhuis-liederen

Om 19.00 uur in de Bron. Voorganger is ds. Cort van der Linden, die volle aandacht zal geven aan de teksten. Medewerking wordt verleend door de cantorij o.l.v. Riet de Vlieger. De muzikale begeleiding is in handen van Sanneke Hendrich-van der Ouw op piano en Sybren Brons op het orgel.

Op 1 november a.s. zou Huub Oosterhuis 90 jaar geworden zijn. Een goede aanleiding voor een zangdienst rond zijn liederen. Want hij heeft ons verrijkt met veel bijzondere liederen. Ze verwoorden trefzeker veel van onze vragen en verlangens. En de Bijbelse beeldspraak komt daarin vaak op een nieuwe manier tot leven. Trouwens, de prachtige melodieën doen niet alleen je stem maar ook je hoofd en hart meezingen. Daarom komt er op zondag 29 oktober een speciale zangdienst met uitsluitend Oosterhuis-liederen, om 19.00 uur in de Bron.Voorganger is ds. Cort van der Linden, die volle aandacht zal geven aan de teksten. Medewerking wordt verleend door de cantorij o.l.v. Riet de Vlieger. De muzikale begeleiding is in handen van Sanneke Hendrich-van der Ouw op piano en Sybren Brons op het orgel.
Het motto van de dienst is ‘Geleefde Schrift’. Want Oosterhuis’ liederen laten zien hoe hij leefde met de Schrift en daar willen ze ook ons in meekrijgen.

U bent hartelijk welkom.

Commissie Bijzondere Diensten, wijkgemeente Goede Bron

Locatie: De Bron; Troubadourweg 2.

Meer info: www.goedebron.nl

Tags