Datum

16 jun 2023

Tijd

20:00 - 21:30

Kosten

€7,50

Uitvoeringen ‘Geniet van het goede’

Sinds januari komt een grote groep zangers uit verschillende kerken elke zondagavond bij elkaar in de Lichtkring om te repeteren voor het koorproject ‘Geniet van het goede’.

De liederen gaan over al het goede dat God ons geeft. En dat wij daarvan mogen genieten. Daarover mogen we zingen en vertellen. Tijdens de uitvoeringen zullen de prachtige liederen door beeld en tekst met elkaar verbonden worden.

In ‘Geniet van het Goede’ volgen we een meisje/vrouw door haar leven. Onderweg krijgt zij allerlei inzichten en inspiratie die zij meeneemt op haar levensweg. Benieuwd naar dat verhaal? Kom dan zeker kijken en luisteren naar ‘Geniet van het Goede’.

De uitvoeringen vinden plaats op vrijdag 16 en zaterdag 17 juni, vanaf 20 uur in de Lichtkring en duren ongeveer 5 kwartier. Na de uitvoeringen is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten bij een drankje.

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Kaarten kunnen gekocht worden via de website van de lichtkring of, zolang er kaarten beschikbaar zijn, na afloop van de ochtenddiensten in de Lichtkring van 28 mei en 11 juni. Kaarten kosten € 7,50 per stuk.

De Stuurgroep Koorproject, [email protected]

Tags

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *