Datum

20 nov 2023 - 23 dec 2023
Ongoing...

Kerstpakkettenactie 2023

Ook dit jaar organiseert het Diaconaal Platform Alphen de bekende Kerstpakkettenactie. Deze actie is er om iedere Alphenaar van wie iemand vindt dat hij of zij een steuntje in de rug verdient, een kerstpakket of kerstattentie te bezorgen.
Wilt u iemand aanmelden voor kerstpakket? Dit kan van 15 november tot en met 7 december via kerstpakkettenactie-alphenaandenrijn.nl, maar wacht niet te lang want op = op.

Aanmelden
Een opgave voor een kerstpakket kunt u doen voor een persoon, huishouden of gezin als zij het financieel niet zo breed hebben en/of een zwaar jaar hebben gehad en het bekende steuntje in de rug wel kunnen gebruiken. Opgaven voor een kerstattentie kunt u doen indien u vindt dat het steuntje in de rug verdiend is vanwege een zwaar jaar zonder dat er financiële zorgen zijn. Hier wordt dan geen pakket met levensmiddelen bezorgd maar een kerstattentie als blijk van medeleven.

Omdat de Kerstpakkettenactie ook een kerstattentie verzorgt voor de cliënten van de Voedselbank Alphen aan den Rijn en omstreken hoeven zij niet opgegeven te worden.

Producten inleveren
U kunt helpen de actie ook dit jaar weer een succes te maken door het doneren van de volgende producten: chocola, blikjes vis, toastjes, zoutjes, chips, thee, chocolademelk, vruchtensap, knakworstjes, tubes mayonaise soep, zoet broodbeleg, bodylotion, aftershave, eau de toilette, zeep, kaarsen, koekjes, nootjes, houdbare slagroom, snoep, muesli en klein speelgoed.

Deze producten kunnen worden ingeleverd op werkdagen van 6 tot en met 15 december tussen 9.00 en 12.00 uur en op zondag 10 en 17 december van 11.00-12.30 bij Zalencentrum De Bron Troubadourweg 2, 2402 EP Alphen aan den Rijn. Het verzoek is geen alcoholhoudende dranken, wasmiddelen, verse producten of producten waarvan de houdbaarheidsdatum is overschreden te doneren.

Wilt u de actie financieel ondersteunen? Maak dan uw gift dan over op NL97 INGB 0008 2112 64 t.n.v. RVK, Diaconaal Platform Alphen a/d Rijn, inzake Kerstpakkettenactie, uw gift is zeer welkom!

De pakketten worden gemaakt door en voor Alphenaren, en ook dit jaar zijn er weer veel vrijwilligers nodig. Dus geef u (opnieuw) op als inpakker of bezorger! Op kerstpakkettenactie-alphenaandenrijn.nl is te vinden wanneer uw hulp gewenst is. Uw inzet is hard nodig en wordt zeer gewaardeerd!

Wilt u iemand aanmelden voor kerstpakket? Dit kan van 15 november tot en met 7 december via kerstpakkettenactie-alphenaandenrijn.nl, maar wacht niet te lang want op = op. Garantie dat elk opgegeven adres een pakket ontvangt kan de organisatie niet geven.

Dank u wel!

Tags

Organisator

Diaconaal Platform Alphen

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *