Abonnee worden

U kunt zich op twee manieren abonneren op Kerken rond Rijn & Gouwe.

Via uw eigen kerk

De aangesloten kerken bieden aantrekkelijke abonnementsprijzen voor hun gemeenteleden. Het richtbedrag ligt ongeveer op €39,00 per jaar. Neem contact op met de verantwoordelijke voor de abonnementen bij uw kerk. Een overzicht van de aangesloten kerken en de contactpersonen vindt u hieronder.

Via een postabonnement

De kosten van een postabonnement zijn hoger dan een abonnement bij uw eigen gemeente. Indien u niet (meer) aangesloten bent bij een kerkgemeente, of buiten het verspreidingsgebied woont van uw kerk dan kunt u hier gebruik van maken. Weet u niet zeker of dit het geval is? Kijk dan hieronder om contact op te nemen met de verantwoordelijke voor de abonnementen bij uw eigen kerk.

Komt u er nog niet helemaal uit?

U kunt ook onderstaand formulier gebruiken om een abonnement aan te vragen. Wij zullen uw gegevens dan doorsturen aan de desbetreffende gemeente. Woont u buiten een verzorggebied dan zullen wij u een postabonnement aanbieden.
U krijgt hier vanzelfsprekend vooraf bericht van.